Hotelljungbacken.se

jan 28 2016

Hotell Allén

Vill du boka hotell i Göteborg som inte kostar lika mycket som alla andra? I så fall kan Hotell Allén rekommenderas. Det är hotellet som erbjuder låga priser men utan att för den skull gå ifrån hotellstandard. Det är exempelvis bemannat dygnet runt och man bjudet på gratis Wi-Fi. Utöver det finns en gästdator i foajén där man även kan få gratis kaffe.

En fördel med Hotell Allén är att det är beläget mycket nära stora turistattraktioner. Det är 250 meter till shopping och restauranger på avenyn. Vill man hellre roa sig på Liseberg är det bara 800 meter till nöjesfältet.

Priser:

Hotellet är litet och mysigt. Här finns 50 rum i olika storlekar och prisklasser.

Dubbelrum Standard – Kostar från 795kr per natt. Det är mycket konkurrenskraftigt om man jämför mot andra hotell i detta område.

Dubbelrum Superior – Lite större och lite dyrare. Pris från 1250kr per natt.

Queensize – Ett rum med en extra bred säng (140cm). I övrigt liknar det Enkelrum Standard. Pris från 995kr.

Enkelrum Standard – Från 695kr för ett enkelrum är riktigt bra.

Enkelrum Superior – Ett bra val för de som kommer att vara på rummet mycket och därmed uppskattar lite mer plats att röra sig på och ha sin packning på. Pris från 1195kr per natt

Familjerum – Det absolut billigaste alternativet för barnfamiljer då rummen rymmer hela familjer. Pris från 1295kr per natt.

Kom även ihåg att alltid kontakta hotellet i förväg för att höra om de har några gällande paketpriser eller erbjudanden. De uppmanar till och med sina besökare att höra med dem om detta.

Det man ska komma ihåg är att de inte har någon gratis parkering. Det finns parkeringsgarage och andra parkeringsmöjligheter i närheten men då kostar det. Pris är då 150kr per natt. En kostnad man får ta med i beräkning när man tittar på kostnaden för hotellet.

Skrivet av Dagny