Hotelljungbacken.se

Billiga hotell i Göteborg – 3 hotelltips

Är du på genomresa eller ska tillbringa en weekend i Göteborg? Letar du efter billiga hotell i Göteborg som är prisvärda? Då kan du läsa vår guide här nedan till tre av stans billigaste hotell.

Hotell Allén

Bland de billigaste av billiga hotell i Göteborg hör Hotell Allén. Här kan man få ett rum i centrala innerstan för mindre en 300 kronor per natt. Med tanke på att det är ett trestjärnigt hotell som samtidigt är placerat ytterst centralt är det ett perfekt val för dig som inte vill bo på ett vandrarhem, utan vill ha hotellklass, men ändå inte lägga alla pengar på någonstans att sova.

Spar Hotell Majorna

Känner du att du vill ha en avkopplande helg, men ändå bo på billiga hotell i Göteborg, är Spar Hotell Majorna ett hotell du ska överväga. Det ligger inte centralt så du slipper den stressiga miljön man kan uppleva nära de stora nattklubbarna och pubarna. För mindre än 350 kronor per natt kan du istället få ett rum på ett hotell med relaxavdelning, samtidigt som du kan njuta av en helg i Sveriges bästa stad.

Apple Hotell

För 300 kronor per natt kan du hitta många billiga hotell i Göteborg. Apple Hotell är en av dessa centralt belägna hotell som kan ge dig precis allt du vill ha för en perfekt helg i Göteborg. För dessa 300 kronor ingår även frukost och för ett extra tillägg kan man även få middagsbuffé. Under sommarsäsongen öppnar även hotellet sin poolanläggning där man kan ligga och sola efter en lång och ihärdig shoppingdag. Ett av stans mest prisvärda hotell hittar man alltså om man besöker Apple Hotell som även bland annat erbjuder sina gäster gym, bar och relaxavdelning.