Hotelljungbacken.se

aug 1 2019

Flyga luftballong Göteborg

Upplev den vackra staden Göteborg från ovan genom att sväva fram genom luften i en sagolik luftballong. Att flyga är häftigt men en ballongtur påminner inte om någonting annat. Nästintill helt ljudlöst svävar ballongen fram på höga höjder medans landskapen breder ut sig lång där nere. Upplev magin själv eller ge bort en ballongflygning i present, oavsett kommer det garanterat bli ett minne för livet för den lyckligt lottade passageraren.

En händelserik upplevelse

Om du planerat in en tur med luftballong kan du räkna med att avsätta ungefär halva dagen. Själva aktiviteten tar upp emot fem timmar totalt, varav en av dessa är i luften. Förutom att flyga får du hjälpa till att göra iordning ballongen innan avfärd. Sedan kommer en erfaren pilot berätta lite om hur flygningen kommer gå till och om säkerheten på ballongen innan det bär iväg upp på höga höjder.

En luftballong kan ta sig till en höjd på upp till tusen meter, och härifrån är utsikten spektakulär. Att sväva fram genom luften, i tysthet, är en riktigt häftig och magkittlande upplevelse du sent kommer att glömma. Se hur staden, med Avenyn och Götaplatsen, breder ut sig långt nedanför samtidigt som du ser havet försvinna i horisonten. Med 360 graders utsikt från ballongkorgen hinner du uppleva hela Göteborg med bara några blickar.

En ballongtur är även en perfekt present att ge bort till den äventyrslystna upptäckaren så passa gärna på att boka värdebevis via Flygaluftballong.se att ge bort till någon du tycker om.  

Bra att veta i förväg

Klä dig i varma och oömma kläder och skor så att du inte riskerar att frysa uppe i den kalla luften. Ha gärna med dig en huvudbonad i form av en keps eller en hatt så att du kan skydda huvudet från luftballongens varma brännare.
Åldersgränsen för att flyga själv är 18 år. Barn tillåts att flyga om de har ett vuxet sällskap eller ett skriftigt medgivande från en målsman. På grund av säkerhetsskäl behöver alla i sällskapet vara 140 cm eller längre. Övrig information kommer ges på plats av piloten innan avfärd.

Skrivet av Dagny